Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modellek képes leírás - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu
részletek »

Modellek - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: celeb.tlap.hu » Modellek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Barsi Adrienn

Barsi Adrienn

Barsi Adrienn most készül szakítani. Eddig nem sok bujaságot követett el, de talán majd a következő barátjával. Napi huszonnégy órában sminkel, modellkedik, mégis marad ideje kutyájára. Annyira, hogy divatos ruhákat varr a kis buldognak, mivel itthon nem talált az egyéniségéhez illőt. Szerinted? Barsi Adrienn model. Photo and Glamour Model. Celebrity.

ClickOnModels - Modellügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

Ingyenes modellügynökség és munka közvetítő női-férfi modellek, fotómodellek, aktmodellek, modell fotósok, modellügynökségek, modellkedés és fotózás témakörében érdekeltek részére. Oldalunk nem profitorientált és kizárólag szexmentes munkaerő közvetítésével foglalkozik. Minden szolgáltatásunk teljesen ingyenes természetes személyek, modellügynökségek, fotósok részére egyaránt. Munkavállaló (leendő) modell lányok és fiuk az alábbi munka kategóriákban tudnak nálunk regisztrálni: Divatmodell, ruha­modell, fürdőruha­modell, fehérnemű modell, fotó­modell, félakt modell, művészi akt modell, erotikus akt modell, smink­modell, haj­modell, manöken, testfestés, reklám klip filmszereplés, statiszta, táncos, előadó, hosztesz, személykíséret. Női és férfi modellek jelentkezését egyarán várjuk.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita külsejét sok nő megirigyelhetné, a gyönyörű modell mégsem elégedett magával. A Bajkeverők egykori sztárja önértékelési problémákkal küzd: hiába a legkeresettebb modellek egyike, és az ország egyik leggazdagabb férfijának párja, képtelen elfogadni önmagát.

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka férjhez megy - legalábbis így tudja a Bors. A napilap szerint Zsókát eljegyezte új kedvese, Berki Krisztián, a Fradi vezére. A dolog pikantériája, hogy Berki néhány héttel korábban még Oszter Alexandrával tervezte szeptemberi lagziját.

Kis Hegedüs Réka

Kis Hegedüs Réka

Megjelent a szeptemberi Club 54 magazin, benne az utolsó szexis vetkőzésem. Ahogy ezt már az újságok is megírták, nem vállalok több félakt és aktfotózást. Már egy éve nem volt hasonló témájú sorozatom, ezek a képek is már régebben készültek.

Kovács Zsófi

Kovács Zsófi

Kovács Zsófi fotómodell portfólió oldala - Zsófi Kovács photomodell portfolio website. Íme egy kedves videó mely bemutatja, hogy hogy is néznek ki a híres nők vakolat nélkül. Így mutat természetesen minden púder nélkül Lindsay Lohan, Britney Spears, Cameron Diaz, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Madonna, Kate Moss, Pamela Anderson, Jessica Simpson, Tyra Banks, Paris Hilton, Catherine Zeta Jones és Victoria Beckham. Azért nem mindegyiküket enné meg az oroszlán sírva, igaz ?

Susan Pearl

Susan Pearl

Susan Pearl honlapja, sztriptíz műsorok, legénybúcsú, erotikus tánc, erotika, show. Előzményként beszámolhatnék arról a 6 évről, amikor go-go táncosként jártam az országot. Elég fiatalon, tinédzserként kerültem kapcsolatba a szórakoztatóipar csillogó világával. Szerettem táncolni és szórakozni és persze egy kis zsebpénzre is szert tenni. Akkoriban a tánc eme válfaja még nem volt ilyen közkedvelt és elfogadott iparág sőt akkor még a repertoár sem volt ilyen széles, főleg, ami a lányokat illeti. Minőséget kellett nyújtani, ez volt a lényeg és a ennek teljesítésekor a hírnév sem maradt el. Ma úgy mondanám: szervezetten, egymás fúrása nélkül lehetett dolgozni.

Tamara Knausz

Tamara Knausz

Hiába sikeres modell Amerikában, nem elégszik meg a felszínes modellszakmával a győri Knausz Tamara. Többen biztattak, hogy póbáljam ki az utóbbit, s mivel vesztenivalóm nem volt,belevágtam. Már hét és fél éve kint élek,tehát bejött a dolog,de ma sem tekintem többnek ezt a pályát,mint pénzkeresetnek. Hogy miért? Nem tartom valami tisztességesnek a modellszakmát: minden a kapcsolatokon múlik,állandóan mások elvárásainak kell megfelelni, folyton változtatni kell magamon... Ma sem látok benne igazi perspektívát. Akkor, hét éve még nem tudta, hogy a kifutót egyszer színpadra cseréli, de a győri színházat már akkor szorgalmasan látogatta, kedvenc musicaljeit ma is pillanatok alatt felidézi: már nem is tudja, hányszor látta a My Fair Ladyt vagy a Hello, Dollyt... Akkor azonban még a színmodellügynöksége vezetője mutatta be a színészmenedzsernek, aki aztán ügynököt szerzett neki.

igennem
Tuti menü