Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Celebekről Minden Más... képes leírás - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu
részletek »

Celebekről Minden Más... - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: celeb.tlap.hu » Celebekről Minden Más...
Keresés
Találatok száma - 4 db
Celeb Cikkek - Velvet

Celeb Cikkek - Velvet

A rádiós műsorvezető fiatalon alkoholt csempészett Jugoszláviából, és karkötőket árult a Balatonnál. A második gyermekére váró apa nem állna meg kettőnél. A Saturday Night Live műsorra tűzte saját verzióját a követhetetlen számú szeretővel lebukó sportolóról és a hűtlen urát golfütővel helybenhagyó nejéről.

Celeb leleplező

Celeb leleplező

Celebek a másik oldalról bemutatva. Részegen, cikis képeik smink nélkül... Az oldalon magy és külföldi sztárok is helyet kapnak, politikusok, színészek, énekesnők cikis paparazzi képei. Az oldalon külön videó szekció is található. A képgaláriában piros szónyeges bevonulásoktól kezdve, a smink nélküli lesifotós képekig minden megtalálható.

Celeb villantások

Celeb villantások

A Benkő feleséget keres trash reality szereplője Pavlik Tünde, aki inkább a külsejével, mint az eszével hívta fel magára a figyelmet, nagy kiugrás előtt áll. Azaz meg is van a kiugrás, hisz nem sok magyar lány mondhatja el magáról, hogy a Playboyban, és annak is a címlapján szerepel.

Celebrity CD

Celebrity CD

Celebrities - Find celebrity pictures of your favorite celebrities. Every celebrity at Celebrity CD has a profile which includes: 20 - 40 pictures, complete biography, mailing address, filmography, downloads, links and much more. Have fun!

igennem
Tuti menü