Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Celebrity Blogok képes leírás - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu
részletek »

Celebrity Blogok - Celebek, hírességek és sztárok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: celeb.tlap.hu » Celebrity Blogok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Celeb Pletyka

Celeb Pletyka

A pop királya hamarosan a mozikban.Életének utolsó színpadi mozzanatait megörökítő felvételek kerülnek a nagyközönség elé. A pletykák szerint csak nagyon rövid ideig vetítik majd. Renée Zellwegger, a legendás Bridget Jones figura megtestesítője, már-már átmegy anorexia gyanús nőcébe. Igyaz Renée arról vált híressé, hogy 10-15 kg-t tudott felszedni, leadni... éppen mire volt szükség. Ám, ez már egy kicsit túlzás! Zörögnek a csontjai és úgy állnak rajta a ruhák, mint egy felöltöztetett seprűnyélen. Viszont olyan pletykák keltek szárnyra, hogy még Jennifer Anistont is lekörözte, mert Jenn pasija- Bradley Cooper - átpártolt Renée-hez, mert Bradley szerint Renée-nek nem azért kell egy társ, hogy elveszett önbizalmát visszaszerezze. Viszont a fene nagy önbizalomban azért észbe kaphatna, mert lassan leesnek róla a ruhák, bár hamarosan hízókúrára fogják, mert az új szerepe megköveteli... a filmről még keveset tudni,de az tuti, hogy Renée-vel a főszerepben nem lehet rossz

Celebvids

Celebvids

Szexi jelenetek filmekből, a női nem, a színésznők na és persze a filmek népszerűsítésére. Egy amerikai magazin megszavaztatta olvasóit. Íme a 10-es lista képekben. Ezen sztárok tetszettek a legjobban bikinire vetkőzve. Önnek mi a véleménye? Szavazzon!

Paparazzi

Paparazzi

Liptai Claudiát az a megtiszteltetés érte, hogy az októberi Playboy címlap sikere okán a novemberiben is ő szerepelhet. Ezúttal az előző számból kimaradt képek kerültek be a magazinba, amelyek a celeb szerint vagy túl provokatívra sikeredtek vagy csak egyszerűen nem voltak előnyösek a számára.

Stupid Celebrities

Stupid Celebrities

celebrity female blog with news,Celebrity candid, Celebrity pictures, celebrity photoshoot, celebrity Bikini, celebrity posters, celebrity images, celebrity gossip,picture,sex image,photo,biography,candid,gossip and video,and Hungary Celebrities

Sztárok testközelben

Sztárok testközelben

Napjaink legnépszerűbb sztárjaira a világon mindenki kíváncsi.Fürkésző tekintetek lesik minden mozdulatukat.A legnagyobb öröm,amikor kicsit többet hajlandóak megmutatni magukból,fürdőruhában,alsóneműben,vagy egy mélyen dekoltált ruhában elkészült kép bejárja az egész internetet és rajongók millióinak kerül a gyűjteményébe. De a csillogás mögött sokszor sok munka és nem kevés tehetség rajzolódik ki és aki igazi rajongó azt ezt is meglátja. Nézzük tehát a sztárok mutatós fotóit, de hajtsunk néha fejet teljesítményeik előtt is.

igennem
Tuti menü